Recensies

Zes maanden lang heeft Vanessa mij mogen coachen. In zes maanden opent Vanessa je als persoon, de persoon die je altijd graag had willen zijn. tenminste, zo heb ik dit bijzondere traject ervaren. Aan iedereen die graag aan zichzelf zou willen werken, ga deze uitdaging aan!
– Eline – 

Wil je je weer fit voelen? Dan moet je bij Vanessa zijn! Door haar programma te volgen verdwenen mijn klachten als sneeuw voor de zon. Daarnaast is Vanessa een geweldig mens met passie voor haar vak. Ik ben super blij dat ik Vanessa heb mogen ontmoeten.
– Nathalie –

Ik heb bij Vanessa enorm veel geleerd en het programma was top! Je krijgt echt het gevoel dat zij samen met jou door het process gaat en dat geeft toch het extra support wat je soms nodig hebt. Ik zou het aan iedereen aanraden.
– Anne Lotte

Vanessa denkt mee en helpt je waar nodig. Ik liep vast op een gegeven moment en na onze meeting had ik toch de inspiratie gevonden om het geheel weer op te pakken.

Aangezien ik al sport en niet af hoef te vallen is mijn resultaat minder snel zichtbaar, maar ik gebruik mijn huidige lifestyle ook om mijn inwendige ik te ondersteunen. 
– Renate –

Ik ben nu een week bezig met het Health Injection programma, superlekker eten, ik voel mij al fitter/helderder in mijn hoofd en ben al 3 kilo kwijt.
– José – 

Na de detox, die we ook bij Vanessa hebben gedaan, wilden mijn man en ik doorgaan om onze gezonde levensstijl vast te houden. De Health Injection was voor ons precies wat we nodig hadden! Praktisch, heerlijke recepten, leuke oefeningen en een super begeleiding! Ook al zijn we nog maar net bezig, zelfs na 1 week kunnen we al concluderen dat we ons heerlijk voelen: fit, de focus weer op de juiste voeding en de kilootjes vliegen er van af! Heerlijk programma en zo fijn om even niet bezig te hoeven zijn met de vraag wat er op tafel moet komen te staan! Een aanrader!!!
– Karlijn – 

Ik kwam bij Vanessa met een aantal klachten, zoals migraine, opgezette borsten (cystes en ontstekingen), hartkloppingen, terwijl ik dacht dat ik gezond at, namen de kilo’s toe. Na een lezing van Vanessa over “vrouwen in de overgang”, herkende ik mijzelf daar in en heb ik meteen een afspraak gemaakt.

Het gevarieerder eten en de dagelijkse sportoefeningen zorgden er al snel voor dat mijn klachten verminderden/verdwenen. Het bereiden van de maaltijden vergde best wat voorbereiding, maar daar wen je snel aan. Het voedingsschema wat je de eerste 10 weken krijgt, geeft je houvast. Daarna mag je zelf een voedingsschema maken en dat lukt goed. Je weet wat je wel en niet kan eten.

De gesprekken met Vanessa heb ik als zeer prettig en kundig ervaren. Klachten worden serieus genomen en er wordt iets mee gedaan. Inmiddels klachtenvrij, 12 kilo minder en meer energie.

Ik wil je ontzettend bedanken voor je deskundige advies, je vertrouwen en positiviteit die je uitstraalt naar mij (en vast en zeker ook naar anderen) en geeft. Je hebt mij enorm geholpen. Graag kom ik nog weer bij je voor een check-up.
– Veel liefs Gerda – 

Na jarenlang de meest uiteenlopende en vage klachten gehad te hebben ben ik uiteindelijk bij Vanessa terechtgekomen. Ik heb bij haar een uitgebreide hormoonanalyse gehad, met daarbij bewegings en voedingsadvies op basis van de Hormoonfactor. Binnen twee weken geen opvliegers meer, geen hypoglykemie, rugklachten verdwenen en energielevel weer aardig op peil. Ik ben er nog niet maar mede door de fijne adviezen en steun, ook telefonisch, ga ik dit prima volhouden. Ik heb Vanessa ervaren als heel vriendelijk, kundig en betrokken en beveel Vanessa zeker aan!
– Anita –

Je begeleiding, schema’s, de gesprekken die wij hebben gehad, de wekelijkse weeg- en meetmomenten, het samen sporten, kortom te veel om op te noemen… Door jouw begeleiding heb ik ingezien om beter om te gaan met mijn hormonen en voeding. Ik ga onze wekelijkse momenten missen. Je bent een topper! 
– Liefs Lisette –

Wat een prachtige, lieve, inspirerende vrouw ben je! Met (heel wat) hobbels onderweg was jouw steun betaalbaar. Bedankt!
– Liefs Kelly –

Door de deskundige en warme begeleiding van Vanessa en een persoonlijk programma die je volgt, is mijn energie niveau flink gestegen en voel ik mij meer in balans. Veel geleerd op het gebied van gezond eten. Een toppertje.
– Liefs, Gea –

Vandaag mijn traject bij Vanessa afgerond met een voor mij prachtig resultaat. Vanessa helpt je op een hele betrokken en prettige manier door alle fases van de verandering heen. Ik ga onze sessies absoluut missen. Nu tijd om op eigen benen te staan en alle geleerde lessen nog meer eigen te maken. Thanks Vanessa!
– Annemiek –

Super bedankt voor jouw professionele begeleiding. Ik ben van een aantal (overgangs)klachten af. En ik ben nog bewuster geworden van wat gezond eten kan opleveren. Dank je wel! 
– Sportieve groeten, Jorien –

Met relatief ‘kleine’ aanpassingen op voedingsgebied heb ik grote resultaten behaald. Minder somber, beter in mijn vel én ik ben meer in beweging gekomen. De stroop in mijn hoofd is verdwenen. 
– Brenda – 

Ik heb genoten van dit traject. Mijn persoonlijke ontplooiing en groei (geestelijk) daarbinnen hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben energieker en een stuk slanker :-). Dank voor het aanreiken van het veranderingsproces! 
– Anoniem –

Ik heb Vanessa ervaren als een kundige, betrokken en ook warme vrouw. Ze heeft mij zeer geholpen om weer vertrouwen te krijgen in de juiste voeding en de kracht van mijn lichaam. Kleine stapjes nemen en dit waarderen was voor mij een groot inzicht. Ik kijk er naar uit om ook andere programma’s / buitenactiviteiten bij haar te gaan doen.
– Jorinde –

Iedereen verdient deze begeleiding naar een ander eetpatroon! Het is echt een cadeautje voor je zelf mede dankzij de super goede en professionele begeleiding van de enige echte Vanessa!!😍😍
– Anneke –

Deze eyeopener had ik nodig! Voor mij lag de sleutel uiteindelijk niet bij het weglaten van bepaalde voedingsmiddelen, maar bij het variëren in ontbijt en lunch. En daar waar ik opzag tegen een (tijdelijke) stop van gluten, lactose en toegevoegde suikers, is me dat ontzettend meegevallen door de weekmenu’s die Vanessa stuurde. En dat is vooral in het begin echt prettig in de zoektocht wat wel (best veel) mag en wat niet. Die variatie en de weekmenu’s hou ik er in. En ook nu ik weer alle voedingsmiddelen mag, blijf ik variëren met/zonder gluten en lactose. Vanessa is een positieve, fijne, open, vrolijke, en stimulerende coach. Ze gaf me echt het gevoel dat we het sámen deden. Bedankt daarvoor, Vanessa! Nog wel één ding: de zelfgemaakte powerbars en brownies zijn eigenlijk te lekker om er maar één te mogen nemen!
– Irene –

Jaaaaa! Bij twijfel zeker doen! Vandaag is officieel mijn 12 weken traject voorbij en wat een goeie keuze is dit geweest. Inclusief een paar weken vakantie ben ik 13 kilo afgevallen en eigenlijk zonder moeite. Het kost in het begin wat aanpassing en investering in tijd voor jezelf, maar nu weet ik niet beter. Keuzes maken is waar het om draait en als belangrijkste de keuze voor hoe je jezelf wilt zien de rest van je leven. Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor je progressie maar wat is Vanessa een fijn mens om je daarin te begeleiden. Ze luistert, ze helpt, ze coacht en ze is gewoon een lieverd. Dankbaar dat ze deze zwiep in mijn leven heeft gegeven….ik ben om!

Dit traject bij Vanessa volgen is echt investeren in je toekomst! 
– Chantal –

Wat een kado aan jezelf!!! Met behulp van een zeer ervaren en kundige coach die met een hollistische visie naar je leefstijl gaat kijken. Met behulp van een aantal aanpassingen ben ik niet alleen een aantal kilo s kwijt, maar ik zit ook beter in mijn vel.
– Mirjam –

Vanaf mijn 5e jaar sport ik al … Toen ik opeens een zware blessure kreeg 2 jaar geleden en steeds minder kon sporten en op den duur helemaal niet meer. Als je midden 40 bent gaan de kilo’s dan ook wel komen en ik wist best waar het door kwam maar daar was ik minder blij mee. Mijn broeken gingen strak zitten en na een operatie waarna ik veel moest zitten was ik er klaar mee. Ik had geen zin in strenge diëten die maar tijdelijk helpen dus heb ik de hulp van Vanessa ingeschakeld. Door wat aanpassingen in mijn voeding, suikers en gluten weg te laten  ging het heel hard en had ik mijn oude lijf weer terug  zonder het idee streng aan de lijn te zijn. Ik heb nu de 80/20 regel en blijf goed in vorm en voel me super fit! Ben blij met het goede advies van Vanessa !!
– Wendy –

Eindelijk ik voel me weer mezelf! Ik wilde dat ik Vanessa 10 jaar eerder had mogen leren kennen. Ik ga al jaren naar de dokter met dezelfde klachten, pilletje hier, pilletje daar, maar nooit ging het over. Ik ging google naar alternatieven en vond Vanessa. Wat een top vrouw! Al snel werden mijn oorzaken van de klachten duidelijk en daar gingen we wat aan doen. Dat had de dokter nog nooit gedaan! En weet je? Het werkt! Ik voel me eindelijk weer dat energieke meisje van vroeger en ben voor het eerst sinds 10 jaar van mijn klachten af! Dank je wel Vanessa! 
– Nathalie – 
 
Eind juni 2017 gestart met het 12-weeks programma van FITwithNESS. Dit gaf me precies wat ik nodig had – zelfs meer! Naast ondersteuning bij voeding en beweging, inzicht gekregen in ontspanning en mijn lifestyle. Het is echt een programma op maat. Er is daarmee een wereld voor mij opengegaan! Vanessa heb ik ervaren als kundig, integer, flexibel en bovenal gezellig. Bij haar voelde ik me direct vertrouwd en in goede handen. Ik kan dit programma iedereen aanraden.
– M. –

Ik begon sceptisch; ik hou niet van sporten en lust alles! Ik ben goed in diëten, maar dan crash-diëten, je weet dat het een korte periode is en daarna ……… ga je altijd terug naar af. Maar dit is geen dieet, maar een lifestyle, waarbij Vanessa je met haar enthousiasme stuurt. Haar kennis van gezonde voeding en sport draagt ze op prettige manier op je over. Ik heb een onregelmatig leven, maar deze manier van voeding / eten is prima in te passen. Ik ben best wel wat kilo’s minder geworden, maar vooral eet ik gezonder en ben minder moe! Ik ben niet snel/makkelijk te coachen, maar Vanessa is gewoon een geweldige doortastende coach en een geweldig mens!! Ik zou een ieder aanraden voor succes bij haar aan te kloppen.
– Ellen –

Vanessa is een hele fijne coach. Eind maart met het traject gestart en sindsdien zit ik goed in mijn vel en ben energieker dan ooit tevoren. Mooie bijkomstigheid van een gezonde leefstijl is dat ik vele kilo’s lichter ben en dat gaat gestaag door. Veel afwisseling in de maaltijden en het kost mij geen moeite om gezonde keuzes te maken. Na het einde van het traject is er nog steeds regelmatig contact wat ik als erg plezierig ervaar. Vanessa is een lieve en zeer gedreven persoonlijkheid met altijd een glimlach op haar gezicht. Blij om haar in mijn leven te hebben.
– Petra –

Ik, als zus zijnde, vind Vanessa natuurlijk geweldig! Ze is een gedreven persoon in alles wat ze doet. Ik ben nog volop bezig in het traject en volg de lekkere menu’s. Tot nu toe ben ik heel erg tevreden over alles en het blijkt dat mijn maagklachten verdwijnen als ik er op blijf letten en alle adviezen op volg. Ik eet nu gluten-, suiker- en lactosevrij. Ik ben daarnaast ook nog 7 kilo afgevallen in 7 weken tijd en ik ga gestaag door. Ik zal FITwithNESS dan ook bij iedereen aanbevelen.
– Nancy –

Eind februari begonnen bij FITwithNESS. Wilde meer energie, betere conditie en gewicht verliezen. Dankzij het op maat geschreven plan voor mij en de persoonlijke begeleiding merkte ik binnen 2 weken al een groot verschil! Heel veel meer energie en geen honger gevoel door regelmatig verantwoord te eten. De aangereikte weekmenu’s zijn duidelijk, zeer gevarieerd en vooral lekker! Ook de work-outs in de sportschool zijn op maat, waardoor je resultaat ziet en er plezier in houdt. De oefeningen zijn thuis ook heel goed te doen waardoor de motivatie hoog blijft. Ik ben er een energieker, fitter en sterker mens door geworden! Dank Vanessa
– Daphne – 

Vanessa is een super coach. Door het traject dat wij samen hebben doorlopen, ben ik de klachten die ik had kwijt. Mijn lichaam voelde niet goed en door de juiste voeding in combinatie met sporten en rust, is mijn lichaam tot rust gekomen. Niet alleen is de balans terug in mijn lichaam, ook ben ik door het programma een aantal kilo afgevallen. Vanessa is een gedreven coach, met oog voor haar cliënten. Ze kijkt naar de persoon en maakt het programma op maat. Ik zou het iedereen gunnen om met haar aan de slag te gaan. Dank je wel Vanessa.
Lieve groet, Mireille – 

Dank je wel Vanessa dat je mij geholpen hebt om door middel van gezond eten en elke week met jou en thuis te sporten 10 kilo kwijt ben geraakt! En dat in een paar maandjes. Ik houd mijzelf aan de 80/20 regel en ben inmiddels al een paar maanden stabiel in gewicht. Super bedankt schone zus voor je support 😀  
– Denise –

Het heeft tijd gekost om te beseffen dat gezond leven wel degelijk effect heeft op je lichaam. In mijn geval had het stoppen met nuttigen van suikers een positief effect op mijn darmziekte. Minder last en energieker. Jouw begeleiding heeft mij in de juiste richting gekregen. Voeding zal in mijn geval altijd een aandachtspunt blijven, maar kan altijd bij jou terecht en ondersteun je mij. FITwithNESS is echt een aanrader. Vanessa, bedankt voor alles!
– Sandra H. –

Gezond leven is niet moeilijk, dat was voor mij echt een eyeopener toen we starten met ons traject. Met jouw adviezen en coaching ben ik daar inmiddels wel achter gekomen. Ik had veel vage klachten en jij bent in staat veel van die klachten te herleiden naar o.a. mijn eetpatroon. Ik ben zoveel wijzer en inmiddels beter in balans! Jouw begeleiding heeft daarin een belangrijke rol gespeeld! Nu weet ik waar ik aan kan en moet werken. Jouw enthousiaste, empathische aanpak hebben mij in een nieuwe richting geduwd. Ik ben er nog niet helemaal maar jouw begeleiding en toewijding heeft echt wat in gang gezet. Zowel fysiek als mentaal gaat het veel beter. Ik ben je dan ook zeer dankbaar. Ik raad Fitwithness dan ook aan iedereen aan. Dankjewel Vanessa!!
– Nienke –

Vanessa geweldig bedankt voor alle steun die ik van jouw heb ontvangen tijdens het volgen van de hormoonfactor. Mijn lijf en ik voelen zich steeds beter 🙂

Iedereen die kampt met vage klachten, niet goed in je vel zitten, geef dit programma een kans en ik weet zeker dat jij je beter gaat voelen.

Ness, keep on the good work, je bent een kanjer van een coach!!!
– Sybrig –

Vanessa is deskundig, zij steunt je als het even niet lukt. Altijd even een berichtje hoe het gaat. Kleine aanpassingen in je voeding doet je lichaam wonderen. Ik ben echt blij dat ik hiermee kennis mee heb mogen maken.
– Ans –

Toen ik begon met mijn traject had ik niet kunnen bedenken dat het mij zoveel zou brengen. Door je eetpatroon/levensstijl aan te passen verdwijnen niet alleen de kilo’s ( inmiddels al bijna 10) maar ook veel ‘vage’ klachten die je pas erkent en herkent als je ze kwijt bent. Vanessa weet in de mental coaching al snel bij de kern te komen en is oprecht en persoonlijk, dit heb ik als heel prettig ervaren. Je komt letterlijk en figuurlijk weer in balans. Het gaat niet om het lijnen maar om dat te eten wat voor jouw lijf goed is. Als je dat eenmaal ervaart dan ga en wil je niet meer terug. Wat heeft mij dit veel gebracht! en ik wil de begeleiding van Vanessa dan ook aan iedereen aanraden.

– Sandra P. –

Echt verbazend hoe je met een (kleine) aanpassing in je eetpatronen, zo makkelijk resultaat kunt halen. Van een ernstig zorgwekkende bloedruk (190/130) binnen een maand naar een hele nette en gezonde (130/90). Ben erg blij met de stap die ik genomen heb om me te laten begeleiden in dit proces. Er is echt een groot verschil tussen lijnen en een levensstijl aanpassing, het is heel goed te doen en zeker niet te vergeten dat het eten nu veel lekkerder smaakt !! Dank Dank Dank

Een regelrechte aanrader voor velen onder ons !!!!!
– Ron –