Quinoasalade met amandel en munt

Om lekker in de vakantiesfeer te komen of te blijven, hier een heerlijke Marokkaanse quinoasalade met zoete rozijnen, knapperige amandelen en verse kruiden. Weer eens wat anders op je lunchbord! Quinoasalade met amandel en munt Votes: 1 Rating: 5 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course to Add: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is

Voor de stevige trek: mueslireep

Regelmatig krijg ik de vraag welke gezonde tussendoortjes geschikt zijn in het Hormoonfactor eetpatroon. Naast vers fruit en diverse soorten (rauwe) groenten, raad ik bijvoorbeeld ook ongebrande en ongezouten noten aan of een gekookt ei met wat vers gemalen himalaya zout. Toch moet ik eerlijk bekennen dat een grotere keuze zeer welkom zou zijn. Daarom deel ik dit – voor mij nieuwe – recept graag met jullie; het is immers