Op z’n Italiaans genieten van een Nederlandse zomer… dat kan met deze lekkere salade die ook nog eens erg voedzaam is!
Frisse salade met paprika en olijven
|
Recept afdrukken
|
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
|
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
|
Servings | Prep Time |
2 personen | 15 minuten |
Cook Time | Passive Time |
8 minuten | 7 minuten |
|
|
Ingredients
- 1 handvol gemengde sla
- 1 handvol ijsbergsla
- 0,5 rode paprika (in stukjes gesneden)
- 0,5 gele paprika (in stukjes gesneden)
- 2 eetlepels zwarte olijven zonder pit
- 50 gram fèta (in blokjes)
- 0,25 komkommer
- 150 gram glutenvrije pasta
- scheut extra vierge olijfolie
- vers gemalen zwarte peper
- vers gemalen himalaya zout
Servings: personen
Units:
Instructions
- kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
- snij de beide paprika's doormidden, ontdoe ze van de zaadlijsten en snij ze in stukjes
- doe dit hetzelfde met de komkommer
- snij de olijven in stukjes (ik doe dit altijd in 3-en)
- snij de fèta in kleine blokjes
- leg de gemengde sla en de ijsbergsla in een grote schaal
- giet de pasta na de kooktijd af, laat iets afkoelen en leg het daarna in de schaal op de sla
- doe hieroverheen de gesneden groente en kaas
- giet er een scheut olijfolie overheen, en voeg naar smaak peper en zout toe
Recipe Notes
Tip: eet je lactosevrij? Fèta bevat zeer weinig lactose, maar je kan dit natuurlijk ook vervangen door een kaas die 100% lactosevrij is!
| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |