Frisse salade met paprika en olijven

Op z’n Italiaans genieten van een Nederlandse zomer… dat kan met deze lekkere salade die ook nog eens erg voedzaam is!

Frisse salade met paprika en olijven
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
2 personen 15 minuten
Cook Time Passive Time
8 minuten 7 minuten
Servings Prep Time
2 personen 15 minuten
Cook Time Passive Time
8 minuten 7 minuten
Frisse salade met paprika en olijven
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
2 personen 15 minuten
Cook Time Passive Time
8 minuten 7 minuten
Servings Prep Time
2 personen 15 minuten
Cook Time Passive Time
8 minuten 7 minuten
Ingredients
Servings: personen
Units:
Instructions
  1. kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  2. snij de beide paprika's doormidden, ontdoe ze van de zaadlijsten en snij ze in stukjes
  3. doe dit hetzelfde met de komkommer
  4. snij de olijven in stukjes (ik doe dit altijd in 3-en)
  5. snij de fèta in kleine blokjes
  6. leg de gemengde sla en de ijsbergsla in een grote schaal
  7. giet de pasta na de kooktijd af, laat iets afkoelen en leg het daarna in de schaal op de sla
  8. doe hieroverheen de gesneden groente en kaas
  9. giet er een scheut olijfolie overheen, en voeg naar smaak peper en zout toe
Recipe Notes

Tip: eet je lactosevrij? Fèta bevat zeer weinig lactose, maar je kan dit natuurlijk ook vervangen door een kaas die 100% lactosevrij is!

 

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.