Biologische rijkbelegde rijstwafels

Rijstwafels zijn een goed alternatief voor brood, en ze zijn ook nog eens glutenvrij verkrijgbaar. Omdat rijstwafels de bloedsuikerspiegel wel snel kan laten stijgen, is het verstandig ze rijkelijk te beleggen. Dit doe je door heerlijke combinaties van vers fruit en mager vleesbeleg te maken.

Biologische rijkbelegde rijstwafels
Votes: 4
Rating: 3.25
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
1 persoon 5 minuten
Servings Prep Time
1 persoon 5 minuten
Biologische rijkbelegde rijstwafels
Votes: 4
Rating: 3.25
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
1 persoon 5 minuten
Servings Prep Time
1 persoon 5 minuten
Ingredients
Servings: persoon
Units:
Instructions
  1. besmeer de rijstwafels met roomboter
  2. beleg rijstwafel nr. 1 met 3 plakjes kipfilet en met de kaasschaaf gesneden komkommer schijfjes, bestrooi met zout en peper
  3. beleg rijstwafel nr. 2 met de blaadjes spinazie en plakjes avocado (geschild en ontdaan van pit), maak af met zout en peper
  4. beleg rijstwafel nr. 3 met het gekookte ei (in plakjes gesneden) en leg daaroverheen een paar dunne plakjes tomaat, bestrooi met zout en peper
Recipe Notes

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.