Curry met pandanrijst

Pandanrijst is wit, en daarom laat het de bloedsuikerspiegel sneller stijgen dan zilvervliesrijst. Toch werkt pandanrijst, of andere witte rijst, dit minder snel in de hand dan bijvoorbeeld pasta. Over het algemeen kies ik voor zilvervliesrijst, maar dit is bijvoorbeeld een recept waarbij ik tóch een keer voor een witte rijstsoort kies. Maar je kan ook op safe gaan, en gewoon lekker kiezen voor fairtrade pandan zilvervliesrijst! Curry met pandanrijst Stemmen: 1

Spinazietaart

Krijg je eters en wil je graag iets gezonds én makkelijks op tafel zetten, wat ook nog eens vooraf te bereiden is? Dan is deze heerlijke gezonde spinazietaart een heel goed idee! Spinazietaart Stemmen: 1 Score: 1 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit

Omelet met groente

Persoonlijk ben ik gék op eieren. Je kan er eindeloos mee variëren en het smaakt heerlijk. Een omelet staat regelmatig bij mij op het menu, zowel in de ochtend als tussen de middag. Ik vind het altijd smaakvol samen met verse bladspinazie, maar uiteraard kan je dit ook vervangen door bijvoorbeeld broccoli of andere groente. Het recept is slechts een steuntje in de rug, de rest mag je geheel zelf

Pastasalade met kip

Een heerlijke maaltijdsalade die je uitstekend vooraf kan klaarmaken wanneer je weet dat je die avond of de volgende dag weinig tijd hebt om te koken. Ook makkelijk mee te nemen in een bakje als je de hele dag onderweg bent, want de salade is koud net zo lekker! Pastasalade met kip Stemmen: 2 Score: 5 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit

Gevulde forel

Forel is één van de gezondste vissen die je aan je voedingspatroon kan toevoegen. Er zijn verschillende soorten forel. De meest bekende is de regenboogforel, herkenbaar zijn zijn roze kleur. De roze kleur heeft de regenboogforel te danken aan de garnaaltjes en kreeftjes die zij in leven voornamelijk eten. Zo weet je meteen dat gekweekte forellen, die een wat gevarieerder menu krijgen, die roze kleur dus niet hebben. Helaas wordt er