Boerenkoolomelet met zoete paprika

Boerenkool gebruiken we meestal in de stamppot, maar eigenlijk kan je er veel meer mee doen. Zoals iedereen in mijn omgeving wel weet, ben ik gék op eieren. Dit recept is een geweldige combinatie van boerenkool met mijn favoriete ingrediënt. En ook nog eens gezond en lekker :-). Boerenkoolomelet met zoete paprika Votes: 1 Rating: 5 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu

Scrambled eggs met gerookte zalm en tuinkers

Zo simpel maar o zo lekker! Mijn kinderen doe ik er altijd weer plezier mee: scrambled eggs. Deze variant is nóg completer en super lekker! Scrambled eggs met gerookte zalm en tuinkers Votes: 0 Rating: 0 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course to Add: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan jouw

YAM brood rijkelijk belegd

Wat dit brood zo bijzonder maakt, is dat het biologisch is en geen toegevoegde suiker bevat. Daarnaast is het ook sojavrij, lactosevrij, koemelkvrij en eivrij. Door de lange bereidingstijd van ruim 48 uur krijgt dit desem brood zijn kenmerkende smaak en aroma. Mensen die glutenvrij willen eten, kunnen kiezen voor YAM zuurdesembrood ‘Inspired by Ralph Moorman’. Het brood kan heel gevarieerd rijkelijk belegd worden. Denk eens aan: een gebakken eitje