Pastinaakpuree met tijm

Van Pastinaak wordt vaak een soepje gemaakt, maar een puree is ook echt heerlijk. Weer eens iets anders dan met alleen aardappel en wat zoeter. De hoge GI waarde in de aardappel wordt gecompenseerd door de nutriënten van de pastinaak. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor de bataat (zoete aardappel) in plaats van voor de gewone aardappel. Pastinaakpuree met tijm Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg

Groentelasagne

Lasagne was een van mijn favorieten toen ik in mijn studententijd op kamers woonde. Met veel verse ingrediënten kon je een overheerlijke maaltijd in de oven laten garen terwijl je in de tussentijd lekker nog even op het balkon kon zitten :-). Goede herinneringen dus. Maar de lasagnebladen die we ik destijds gebruikte heb ik inmiddels vervangen door glutenvrije varianten. Zo wordt er in dit recept aubergine gebruikt, maar natuurlijk