Zoete aardappel uit de oven

Met zoete aardappel (oftewel bataat) kan je eindeloos variëren. Daarbij is het een hele gezonde groente: het zit boordevol vitaminen (met name B vitaminen) en mineralen.

Zoete aardappel uit de oven
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
1 persoon 50 minuten
Servings Prep Time
1 persoon 50 minuten
Zoete aardappel uit de oven
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
1 persoon 50 minuten
Servings Prep Time
1 persoon 50 minuten
Ingredients
Servings: persoon
Units:
Instructions
  1. verwarm de oven voor op 200 graden
  2. vet een bakplaat licht in of beleg deze met bakpapier
  3. meng in een grote schaal olijfolie en parikapoeder
  4. snij de aardappelen in schijven, in friet vorm of anderszins, zoals jij ze graag hebt
  5. voeg de aardappelschijfjes toe en geef het geheel al omscheppend een laagje olijfolie
  6. leg het op de bakplaat en bak het in 40 minuten in de voorverwarmde oven
Recipe Notes

Tip: de friet is het lekkers op kamertemperatuur!

Bron: Recepten van Ralph

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.