Frambozen-mangocrème

IJs mag niet ontbreken op een heerlijke zomerse dag of als dessert (als je die neemt ;-)). Helaas zit er vaak onnodig veel suiker in het ijs dat je kant-en-klaar kan kopen. Zelf ijs maken is makkelijk, leuk én bewust! Want je weet precies wat je er in doet en kan hierdoor een super verantwoord ijsje maken.

Frambozen-mangocrème
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings
4 porties
Servings
4 porties
Frambozen-mangocrème
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings
4 porties
Servings
4 porties
Ingredients
Servings: porties
Units:
Instructions
  1. Pureer alle ingrediënten geduldig een een keukenmachine of met een staafmixer
  2. Bestrooi eventueel met stukjes dadel en fijngehakte, geroosterde hazelnoten
Recipe Notes

Bron: "Zoetigheden zonder suiker, gluten & lactose" van Ulrika Hoffer

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.