Zeekraal-zalm pasta

Minstens 2 x per week vis, dat is wat ik mijn cliënten altijd adviseer. Ik krijg vaak de vraag: wat kan ik allemaal met vis? Vaak wordt er gedacht dat vis apart op je bord gelegd moet worden, maar niets is minder waar. Vis kan ook goed worden gebruikt bij eenpansgerechten: dat is makkelijk, snel, gezond én mee-etende kinderen die iets nieuws ‘eng’ vinden, zien de vis amper :-).

Zeekraal-zalm pasta
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Zeekraal-zalm pasta
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Bereid de pasta volgens de instructies op de verpakking
  2. Snijd ondertussen de ui in partjes en de knoflook in schijfjes; snijd de zalmfilets in blokjes
  3. Verhit de olie in een koekenpan en roerbak de knoflook en ui 2 minuten
  4. Schep de zeekraal en zalmblokjes erdoor en roerbak alles nog 2 minuten
  5. Sprenkel het citroensap erover en breng op smaak met peper; laat het vocht op hoog vuur al omscheppend verdampen
  6. Verdeel de zalm en zeekraal over de pasta en breng op smaak met wat zout
Notities

Bron: Okokorecepten.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.