Wrap met rosbief en avocado

De lunch is de maaltijd die meestal buiten de deur wordt gegeten. Het is dan ook fijn als je er niet te veel werk aan hebt én deze van tevoren kan bereiden om makkelijk te kunnen nemen. Deze wrap komt uit de Paleo hoek en is lekker, makkelijk en ook nog eens goed mee te nemen!

Wrap met rosbief en avocado
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
2 personen 15 minuten
Servings Prep Time
2 personen 15 minuten
Wrap met rosbief en avocado
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
2 personen 15 minuten
Servings Prep Time
2 personen 15 minuten
Ingredients
Servings: personen
Units:
Instructions
  1. Bak 4 kleine omeletjes in de kokosolie
  2. Snij de tomaten in stukjes, de augurken in dunne plakken en de komkommer in dunne plakjes
  3. Snij de avocado in dunne plakjes
  4. Leg twee plakken rosbief over elkaar op een bord, leg daarop de omelet, een slablaadje, blokjes tomaat, schijfjes komkommer en augurk en tot slot de guacamole
  5. Vouw dicht en houd het bij elkaar met een cocktailprikker
Recipe Notes

Tip 1: eet je vegetarisch? Vervang de rosbief dan door dunne plakken courgette

Tip 2: bak het eitje al een dag van te voren, zodat je het de dag erna makkelijk en sneller kunt maken (om mee te nemen naar je werk)

Bron: Culicool

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.