Benvitaal Pakket

Net als alle andere pakketten, begint ook het Benvitaal Pakket met het onderzoek ten behoeve van jouw persoonlijk LeefstijlAdvies. Jouw persoonlijk LeefstijlAdvies ontvang je van mij in een daarvoor bestemde handige map. Aan de hand van dit LeefstijlAdvies kan ik jou gericht begeleiden naar een gezondere en fittere leefstijl.

In het Benvitaal Pakket ontvang je, net als bij het Supervitaal Pakket en het Topvitaal Pakket, elke week voedingsschema’s. Je hoeft dus niet zelf te bedenken wat je zal eten. Het verschil met genoemde pakketten is dat je in het Benvitaal Pakket géén personal training zal krijgen. Je traint aldus zélf aan de hand van het trainingsadvies dat ik je geef in je LeefstijlAdvies.

Een ander verschil met het Supervitaal Pakket en het Topvitaal Pakket is dat we elkaar niet 1 x per week, maar één keer in de 2 weken zullen treffen. De tijdsinvestering (elkaar live treffen) is aldus iets minder, maar je investeert daarnaast wel tijd in de door jou te ontvangen voedingsschema’s.

Als je al een fanatiek sporter bent maar wel graag goed begeleid wilt worden op voedinggebied, dan is het Benvitaal Pakket uitstekend geschikt voor jou!

Notabene:
Afhankelijk van jouw (polis bij jouw) zorgverzekering, kan je de kosten declareren bij je zorgverzekeraar (BGN). Zie vergoedingen.

DIT WIL IK!