Brownies

Deze overheerlijke glutenvrije, lactosevrije brownies zijn meer dan de moeite waard! Een traktatie die ook nog eens vrij is van geraffineerde suikers. Brownies Stemmen: 3 Score: 4 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan MaaltijdDessert, Taart,

Glutenvrije crackers zelf bakken

Een cracker als ontbijt of een cracker als tussendoortje. Crackers zijn gewoonweg handig om in huis te hebben. Als je ze kant en klaar koopt in de supermarkt dan zijn ze helaas gemaakt van allerlei ingrediënten die je er helemaal niet in wilt hebben (o.a. gluten, suikers). En dus is zelf bakken de meest ideale uitkomst. Hier een lekker recept voor glutenvrije crackers met lekker veel noten en zaden :-). Glutenvrije

Glutenvrije pizza

Pizza’s zijn en blijven toch voor velen een favoriet. Hoewel pizza een ongezond imago heeft, kan deze ook gewoon in een gezonde variant gemaakt worden! Wanneer de pizzabodem glutenvrij en zonder onnodige toevoegingen wordt bereid, besmeerd met zelfgemaakte verse saus en met verse groenten wordt belegd, dan is de pizza veel lekkerder én gezonder! Alvast eet smakelijk! Glutenvrije pizza Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken

Appeltaart: gewoon suiker- en glutenvrij!

Als je graag zo min mogelijk suiker wilt eten (of misschien zelfs suikervrij) én je kan geen gluten verdragen, dan lijkt een appeltaart definitief tot het verleden te behoren. Maar niets is minder waar, want ik heb een geweldig recept gevonden die misschien nog wel lekkerder is dan een ‘gewone’ appeltaart! Dit suiker- en glutenvrije baksel is absoluut de moeite waard om uit te proberen. En op een verjaardag, daar

Voor de stevige trek: mueslireep

Regelmatig krijg ik de vraag welke gezonde tussendoortjes geschikt zijn in het Hormoonfactor eetpatroon. Naast vers fruit en diverse soorten (rauwe) groenten, raad ik bijvoorbeeld ook ongebrande en ongezouten noten aan of een gekookt ei met wat vers gemalen himalaya zout. Toch moet ik eerlijk bekennen dat een grotere keuze zeer welkom zou zijn. Daarom deel ik dit – voor mij nieuwe – recept graag met jullie; het is immers