Glutenvrije tortilla wraps

Wraps zijn helemaal niet moeilijk om zelf te maken. Het voordeel van het zelf bakken is dat deze vrij zijn van onnodige en ongezonde ingrediënten, want je weet zelf precies wat je er in doet :-). Dit recept heb ik van de website van een andere health freak zoals ik, namelijk FocusOnFoodies.nl. Glutenvrije tortilla wraps Stemmen: 1 Score: 5 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst

Avocadospread

Mijn kinderen zijn dol op tortilla wraps. Om een heerlijke gezonde tortilla wrap te maken heb ik daarom deze keer gekozen voor een avocadospread, geschikt voor jong en oud. Je kan de spread zo pittig maken als je wilt, en nog makkelijker: als je wat over houdt, dan gebruik je dat de volgende dag toch gewoon als beleg? Avocadospread Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken

Creatief met kliekjes: frittata

Frittata is een van oorsprong Italiaans gerecht. Het één pans gerecht wordt daar in een handomdraai regelmatig op tafel geserveerd. Een frittata is ontstaan uit armoede; met de kliekjes van de vorige dag wordt er een volwaardige en gezonde maaltijd in elkaar gezet. Superfood pur sang, kan je wel zeggen. Inmiddels is de frittata niet alleen geliefd in Italië, maar wordt deze gemaakt in alle verschillende culturen en landen. Ook

Appeltaart: gewoon suiker- en glutenvrij!

Als je graag zo min mogelijk suiker wilt eten (of misschien zelfs suikervrij) én je kan geen gluten verdragen, dan lijkt een appeltaart definitief tot het verleden te behoren. Maar niets is minder waar, want ik heb een geweldig recept gevonden die misschien nog wel lekkerder is dan een ‘gewone’ appeltaart! Dit suiker- en glutenvrije baksel is absoluut de moeite waard om uit te proberen. En op een verjaardag, daar

Voor de stevige trek: mueslireep

Regelmatig krijg ik de vraag welke gezonde tussendoortjes geschikt zijn in het Hormoonfactor eetpatroon. Naast vers fruit en diverse soorten (rauwe) groenten, raad ik bijvoorbeeld ook ongebrande en ongezouten noten aan of een gekookt ei met wat vers gemalen himalaya zout. Toch moet ik eerlijk bekennen dat een grotere keuze zeer welkom zou zijn. Daarom deel ik dit – voor mij nieuwe – recept graag met jullie; het is immers