Stamppotje

Hmmm lekker…. een stamppotje! Hoewel mijn kleur het niet verraadt, ben ik toch echt een Hollander. Ik ben erg gek op stamppot, die maak ik dan ook heel vaak. De stamppot in dit recept is een hele nieuwe variant die het proberen meer dan waard is! De ingrediënten zijn niet zozeer voor de hand liggend, maar daarom des te spannender. Bon appetit! Stamppotje Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op

Shakshuka

Shakshuka is een (h)eerlijk Noord-Afrikaans gerecht die ook nog eens makkelijk te maken is. De ingrediënten zijn ook nog eens zeer voedzaam en gezond! Het is zeer geschikt als lunch, maar ook als diner. Zeer zwaar is het niet, dus houd daar dan wel rekening mee als je het als diner gebruikt ;-). Shakshuka Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit

Groentelasagne

Lasagne was een van mijn favorieten toen ik in mijn studententijd op kamers woonde. Met veel verse ingrediënten kon je een overheerlijke maaltijd in de oven laten garen terwijl je in de tussentijd lekker nog even op het balkon kon zitten :-). Goede herinneringen dus. Maar de lasagnebladen die we ik destijds gebruikte heb ik inmiddels vervangen door glutenvrije varianten. Zo wordt er in dit recept aubergine gebruikt, maar natuurlijk

Viscurry

Vis wordt door veel mensen niet lekker gevonden…. maar wist je dat vis een goede leverancier van de juiste vetzuren is, die onder andere goed zijn voor hart- en bloedvaten? Maar ook onze hersenen en ons gezichtsvermogen hebben baat bij de visvetzuren. Het Voedingscentrum adviseert 1 x per week vis te eten, maar ik adviseer mijn cliënten altijd minimaal 2 keer per week vis op het menu te zetten. Deze viscurry