Viscurry

Vis wordt door veel mensen niet lekker gevonden…. maar wist je dat vis een goede leverancier van de juiste vetzuren is, die onder andere goed zijn voor hart- en bloedvaten? Maar ook onze hersenen en ons gezichtsvermogen hebben baat bij de visvetzuren. Het Voedingscentrum adviseert 1 x per week vis te eten, maar ik adviseer mijn cliënten altijd minimaal 2 keer per week vis op het menu te zetten. Deze viscurry is bijvoorbeeld een smakelijke avondmaaltijd!

Viscurry
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 45 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 45 minuten
Viscurry
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 45 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 45 minuten
Ingrediënten
Maaltijd
Currypasta
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Bak de currypasta in een klein beetje kokosolie tot het lekker ruikt
  2. Doe er dan een beetje water bij en voeg de kokosmelk toe
  3. Doe vervolgens de prei erbij
  4. Draai het vuur laag en voeg de rest van het water er aan toe; schuif de prei naar 1 kant van de pan en leg voorzichtig 1 kabeljauwmoot in de pan
  5. Bedek de kabeljauwmoot dan met de prei, als een soort dekentje, en doe dit ook voor de andere kabeljauwmoot
  6. Leg hier bovenop de zeekraal, zodat deze als het ware gaar kan stomen
  7. Doe het deksel op de pan, of bedek het met aluminiumfolie (glimmende kant naar beneden)
  8. Laat de vis nu rustig pocheren op een laag vuur tot de vis gaar is
Notities

Tip: garneer met zoete aardappel uit de oven, zilvervliesrijst, glutenvrije pasta, quinoa of anderszins

Bron: Recepten van Ralph

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.