Italiaanse boerenomelet

Door pesto te mengen met eieren krijg je een heerlijke lichtgroene omelet die je kan vullen met verschillende groenten! En juist door diverse groenten te gebruiken, wordt het een supergezond geheel met belangrijke vitaminen en mineralen.

Italiaanse boerenomelet
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Italiaanse boerenomelet
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Klop de eieren los met de pesto; giet de helft van het mengsel in een pan met een beetje kokosolie, bak lichtbruin aan de onderzijde en wacht tot de bovenzijde grotendeels gestold is
  2. Draai de omelet dan voorzichtig om en bak ook de andere zijde; herhaal dit met de andere helft van het mengsel
  3. Snijd ondertussen de paprika en courgette in blokjes; bak deze in een andere pan een paar minuutjes. Voeg dan de Italiaanse kruiden toe
  4. Snijd de tomaatjes in vieren en voeg op het laatst toe aan de groenten
  5. Leg een pesto omelet op een bord, schep wat van het groentemengsel erop. Klap dan dubbel en garneer met Parmezaanse kaas, basilicum en pijnboompitten
Notities

Bron: leukerecepten.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.