Glutenvrije broodstengels

Met een broodstengel heerlijk hengelen in een bakje tzatziki… hmmmm dat is en blijft verrukkelijk. Helaas zijn de stengels in de winkel vrijwel altijd voorzien van de ongewenste gluten. Maar gelukkig hebben we nu een geweldig recept waarbij je met slechts 4 ingrediënten (!) heerlijke broodstengels maakt! GLUTENVRIJ! En misschien net zo belangrijk: in een handomdraai tover je ze op tafel. Bon appetit! Glutenvrije broodstengels Stemmen: 0 Score: 0 Jij:

Caponata

Een beetje variatie in je gerechten is altijd welkom, en zéker als het een vrij onbekend recept is. Dit recept lijkt een klein beetje op ratatouille maar dat is het toch ook weer niet. Het heet Caponata en komt van het Italiaanse Sicilië. Sicilië heeft een hele vruchtbare grond waar goed smakende groenten en fruit uit groeit. Zo ontstaan er heerlijke gerechten met verse groenten, zoals deze Caponata.   Caponata

Blueberry Cheesecake icecream

“Een zomerse verschijning met romige smaak, een smeuïge structuur, een aromatisch verlangen naar taart en een crunchy bite!”  Zo wordt het recept omschreven op de site van Oh My Pie! waar deze vandaan komt. Meer hoef ik er dus niet aan toe te voegen, gewoon proberen is mijn advies! Enjoy! Blueberry Cheesecake icecream Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept

Frambozen-mangocrème

IJs mag niet ontbreken op een heerlijke zomerse dag of als dessert (als je die neemt ;-)). Helaas zit er vaak onnodig veel suiker in het ijs dat je kant-en-klaar kan kopen. Zelf ijs maken is makkelijk, leuk én bewust! Want je weet precies wat je er in doet en kan hierdoor een super verantwoord ijsje maken. Frambozen-mangocrème Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg

Groentelasagne

Lasagne was een van mijn favorieten toen ik in mijn studententijd op kamers woonde. Met veel verse ingrediënten kon je een overheerlijke maaltijd in de oven laten garen terwijl je in de tussentijd lekker nog even op het balkon kon zitten :-). Goede herinneringen dus. Maar de lasagnebladen die we ik destijds gebruikte heb ik inmiddels vervangen door glutenvrije varianten. Zo wordt er in dit recept aubergine gebruikt, maar natuurlijk