Lactose in producten

Hoeveelheid lactose in diverse melkproducten  per 100 gram
Boter 4,0
Brie 0 – 1,5
Buffelmelk 4,9
Camembert 0 – 1,5
Cheddar kaas 0,2
Crème Fraîche < 4,0
Edam 1,0
Feta 0,5
Fontina 0
Formaggino 0
Geitenkaas 1,5 – 2,0
Geitenmelk 4,2
Gorgonzola 0
Goudse kaas belegen 0
Goudse kaas extra belegen 0
Goudse kaas oud 0
Grana Padano 0
Halloumi 2
Hüttenkäse < 4,0
Koemelk halfvol 4,6
Koemelk mager 4,7
Koemelk vol 4,5
Karnemelk 4,1
Kwark 2,6
Mascarpone < 4,0
Melkpoeder mager 50,5
Melkpoeder vol 35,1
Mozzarella (koemelk) 4,9
Parmezaanse kaas geraspt 0,15
Parmigiano Reggiano 0
Pecorino 0
Provolone 0
Ricotta (schapenmelk) 3,2
Ricotta vers 4,0
Room 3,21
Roomboter 0,2
Roomijs < 4,0
Roquefort 0 – 1,5
Schapenkaas < 4,0
Schapenmelk 4,5
Smeerkaas 0,7
St. Albray 0 – 1,5
Taleggio 0
Vanillevla 4,3
Vruchtenyoghurt vol 3,1
Yoghurt Grieks < 4,0
Yoghurt halfvol 3,3
Yoghurt mager 3,1
Yoghurt vol 3,2
Zuivelspread naturel / kruiden 4,0
Zwitserse kaas 0,06

Deze lijst is niet meer dan een richtlijn. FITwithNESS kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen van veranderingen en afwijkingen in deze lijst. Wij adviseren u om ook altijd de (allergie-) informatie op de verpakking te lezen.