Leefstijl Advies

Als voedingscoach / leefstijlcoach wil ik jou zo optimaal mogelijk begeleiden naar een gezondere en vitalere leefstijl. Ik zal dan ook onderzoeken hoe jou lichamelijke en mentale gezondheid er in deze levensfase voor staat. Aan de hand van alle gegevens uit dit onderzoek, schrijf ik jouw persoonlijk LeefstijlAdvies. Aan de hand van dit advies kan jij je leefstijl veranderen zodat je je weer fit en vitaal voelt. En kan je wellicht weer dingen doen die je lang niet meer voor mogelijk hebt gehouden.

Het onderzoek dat vooraf gaat aan jouw persoonlijk LeefstijlAdvies bestaat uit diverse vragenlijsten met een mogelijke uitbreiding naar een bloeddrukmeting, bloedsuikermeting en een Candida Test. Daarnaast kan ik (tegen een meerprijs vanwege externe uitvoering) diverse bloedonderzoeken en/of een voedselintolerantietest laten uitvoeren.

De uitslagen van genoemde onderzoeken zijn voor mij belangrijk om een juist beeld te krijgen van jouw lichamelijke en mentale conditie van dat moment. Met de adviezen die ik kan schrijven naar aanleiding van dit uitgebreide onderzoek, kan jij stappen maken naar ‘de beste versie van jezelf’!

Jouw persoonlijk LeefstijlAdvies ontvang je van mij in een handige en overzichtelijke bewaarmap. Na ontvangst van jouw persoonlijk LeefstijlAdvies ga je aan de slag met de geboden handvatten waarbij ik jou wekelijks kan begeleiden. Alles komt aan bod: voeding, ontspanning, training, eventuele suppletie. Een gerichte aanpak op weg naar de beste versie van jezelf.

Notabene:
Afhankelijk van jouw (polis bij jouw) zorgverzekering, kan je de kosten declareren bij je zorgverzekeraar (BGN). Zie vergoedingen.

DIT WIL IK!