Startvitaal Pakket

Wil jij graag handvatten en persoonlijke begeleiding als ‘stok achter de deur’ naar een gezondere leefstijl maar ontbreekt het jou aan de tijd of voorzieningen om voedingsschema’s te volgen? En heb je daarnaast ook geen mogelijkheid of tijd om samen met mij te trainen (personal training)? Dan is het Startvitaal Pakket iets voor jou!

Ook het Startvitaal Pakket begint met het onderzoek gevolgd door jouw persoonlijk LeefstijlAdvies. In jouw persoonlijk LeefstijlAdvies tref je jouw persoonlijk voedingsadvies, trainingsadvies en advies om optimaal te ontspannen. Ook adviseer ik jou op het gebied van eventuele supplementen.

We zullen elkaar één keer per 2 weken treffen (kan ook via facetime of telefonisch). Tijdens deze afspraken zal ik je wegen en meten, en kan je mij al je vragen stellen.

Als je zelf al een fanatiek sporter bent, redelijk gezond eet, geen behoefte hebt aan voedingsschema’s maar wél aan goed advies en een ‘stok achter de deur’, dan is het Startvitaal Pakket geschikt voor jou. Of juist als je al vele jaren niet meer gesport hebt / niet in staat bent om te sporten en voedingsschema’s ‘een brug te ver zijn’.

Maar ook als je op afstand begeleid wilt worden omdat je te ver weg woont, krap in tijd zit of omdat je gewoonweg niet in staat bent om naar mijn praktijk af te reizen! Het Startvitaal Pakket is namelijk uitermate geschikt om via facetime of telefoon te laten verlopen.

Notabene:
Afhankelijk van jouw (polis bij jouw) zorgverzekering, kan je de kosten declareren bij je zorgverzekeraar (BGN). Zie vergoedingen.

DIT WIL IK!