Havermoutkoekjes

Een heerlijk tussendoortje: havermoutkoekjes. En nog gezond ook! Let er wel op dat je glutenvrije havermout gebruikt.

Havermoutkoekjes
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
1 bakplaat koekjes 45 minuten
Servings Prep Time
1 bakplaat koekjes 45 minuten
Havermoutkoekjes
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
1 bakplaat koekjes 45 minuten
Servings Prep Time
1 bakplaat koekjes 45 minuten
Ingredients
Servings: bakplaat koekjes
Units:
Instructions
  1. verwarm de oven voor op 200 graden
  2. meng alle ingrediënten, behalve de cranberry's
  3. als er geen stevig deeg ontstaat, voeg dan 1 el heet water toe
  4. verdeel het deeg in balletjes en druk deze balletjes plat
  5. leg de koekjes op een ingevette bakplaat
  6. garneer ze met de cranberry's
  7. plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de koekjes gaar in ca 25 minuten
Recipe Notes

Bron: 'De Hormoonfactor' van Ralph Moorman

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.