Havermoutkoekjes

Een heerlijk tussendoortje: havermoutkoekjes. En nog gezond ook! Let er wel op dat je glutenvrije havermout gebruikt.

Havermoutkoekjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
1 bakplaat koekjes 45 minuten
Porties Prep Tijd
1 bakplaat koekjes 45 minuten
Havermoutkoekjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
1 bakplaat koekjes 45 minuten
Porties Prep Tijd
1 bakplaat koekjes 45 minuten
Ingrediënten
Porties: bakplaat koekjes
Eenheden:
Instructies
  1. verwarm de oven voor op 200 graden
  2. meng alle ingrediënten, behalve de cranberry's
  3. als er geen stevig deeg ontstaat, voeg dan 1 el heet water toe
  4. verdeel het deeg in balletjes en druk deze balletjes plat
  5. leg de koekjes op een ingevette bakplaat
  6. garneer ze met de cranberry's
  7. plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de koekjes gaar in ca 25 minuten
Notities

Bron: 'De Hormoonfactor' van Ralph Moorman

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.