Een heerlijke frisse salade, die vanwege de glutenvrije pasta ook de nodige koolhydraten bevat en daardoor kan volstaan als een goede maaltijd.
Salade met geitenkaas en pasta
|
Recept afdrukken
|
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
|
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
|
Servings | Prep Time |
2 personen | 15 minuten |
Cook Time | Passive Time |
8 minuten | 7 minuten |
|
|
Ingredients
- 1 handvol veldsla
- 100 gram glutenvrije pasta
- 1 appel (in kleine stukjes gesneden)
- 50 gram gedroogde tomaat
- 50 gram vlokken geitenkaas (of geraspt)
- 0,25 komkommer (in stukjes gesneden)
- 1 handvol walnoten (in grove kruimels)
- scheut extra vierge olijfolie
- vers gemalen zwarte peper
- vers gemalen himalaya zout
Servings: personen
Units:
Instructions
- kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
- snij ondertussen de appel en komkommer in kleine stukjes, en maak de walnoten fijn
- leg de veldsla in een schaal, samen met het gesneden fruit
- pasta afgieten, laten afkoelen en op de veldsla met fruit in de schaal leggen
- daaroverheen de geitenkaas en walnoten strooien
- een scheut olijfolie eroverheen, en naar smaak peper en zout toevoegen
Recipe Notes
Tip: met licht gebakken pijnboompitten maak je het geheel helemaal af.
Tip: eet je lactose vrij? Laat de geitenkaas dan gewoon weg!
| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |