Chili con pollo

Nu ben ik al dol op chili con carne, maar deze variant doet er helemaal niets voor onder! Een recept welke makkelijk uit te breiden is naar de smaakvoorkeuren van de mee-eters, alsook naar de hoeveelheid van de eters. Lekker makkelijk dus!

Chili con pollo
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Chili con pollo
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Snipper de ui, snijd de paprika in blokjes en rasp de wortel
  2. Zet een hapjespan op het vuur en smelt hierin een theelepel extra vierge kokosolie
  3. Bak hierin de kip aan en voeg daarna de Mexicaanse kruiden, paprika en wortel toe; Roer alles goed door en laat het een paar minuten bakken
  4. Voeg de passata toe en laat het op zacht vuur een paar minuten pruttelen
  5. Spoel ondertussen de kidneybonen af in een vergiet; doe deze vervolgens in de pan en laat het geheel nog circa 10 minuten zachtjes pruttelen
  6. Was ondertussen de komkommer en snijd deze in dunne plakjes
  7. Voeg tenslotte naar smaak nog zout en peper toe
Notities

Tip: serveer met een beetje zilvervliesrijst

Bron: wintermagazine Fittergy 'The Vegan Switch'

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.