Gebakken zeekraal

Deze zeegroente is bezig met een enorme opmars in de Nederlandse keuken, en niet zonder reden! Zeekraal zit boordevol jodium, wat alleen al goed is voor je schildklier.

Gebakken zeekraal
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Gebakken zeekraal
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. verhit de kokosolie samen met de knoflook in een koekenpan
  2. als de olie warm is, voeg je daar de zeekraal aan toe en bak je het licht aan (een paar minuten is genoeg)
  3. goed omscheppen en bestrooien met zwarte peper
Notities

Bron: Het Hormoonbalansdieet van Ralph Moorman

 

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.