Ontbijtcake

Cake in de ochtend?! Yep, ook dát is mogelijk. Probeer dit heerlijke recept eens uit. Gegarandeerd dat je deze vaker gaat maken! Enne… het is niet alleen lekker als ontbijt, maar het is ook een goede traktatie of lekker tussendoortje ;-).

Ontbijtcake
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties
2 stuks
Porties
2 stuks
Ontbijtcake
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties
2 stuks
Porties
2 stuks
Ingrediënten
Porties: stuks
Eenheden:
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 170 graden
  2. Prak de bananen in een kom; voeg de eieren toe en mix met een garde of mixer in ongeveer 1 minuut tot een luchtig beslag
  3. Verkruimel vervolgens de walnoten. Voeg de walnoten, havermout, rozijnen, kaneel, lijnzaad, eventueel de helft van de honing en een snufje zout toe aan het beslag en roer door
  4. Schenk het beslag in een kleine ovenschaal of cakevorm met bakpapier en bak de ontbijtcake in 25 - 30 minuten goudbruin in de oven. Test of de ontbijtcake gaar is door er met een satéprikker in te prikken. Als deze er droog uitkomt dan is de ontbijtcake gaar. Haal de cake uit de vorm en besprenkel eventueel met de overige honing
Notities

Bron: HelloFresh

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.