Appel peer crumble

Een nagerecht dat ook als ontbijt kan dienen, dat is makkelijk! Heb je wat over na een etentje, gooi het dan niet weg maar gebruik het in de ochtend met wat kwark, Griekse yoghurt of anderszins :-).

Appel peer crumble
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Appel peer crumble
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Snijd de appel en peer in kleine stukjes en meng deze samen met de kaneel, speculaaskruiden en rozijnen
  3. Verdeel over 2 ovenvaste schaaltjes
  4. Doe in hetzelfde bakje als waar je de appel en peer in hebt gemengd, de havermout, honing en roomboter
  5. Meng met je handen tot een kruimelig deegje; verdeel ook dit over de 2 schaaltjes
  6. Zet voor 20 minuten in de oven; even laten afkoelen alvorens het te gaan eten!
Notities

Bron: Eat.Run.Love.

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.