Gevulde portobello met spinazie en geitenkaas

Dit recept behoort echt tot de verrassende recepten! Deze heerlijke portobello’s kan je op een doordeweekse avond maken maar ook op een feestelijke dag. Eenvoudig en verrukkelijk!

Gevulde portobello met spinazie en geitenkaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Gevulde portobello met spinazie en geitenkaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden (hete lucht)
  2. Verwijder het steeltje uit de portobello's; maak hem schoon met een keukenpapiertje
  3. Bestrijk de portobello's rondom met olijfolie en breng op smaak met zout en peper; leg ze in een ovenschaal of op een bakplaatje
  4. Pel en snipper het sjalotje en hak de knoflook fijn; fruit dit aan in een beetje kokosolie in een grote pan
  5. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe en ga door tot alles geslonken is
  6. Laat de spinazie goed uitlekken en breng de spinazie op smaak met zout en peper
  7. Meng de spinazie met de geitenkaas; vul de portobello's met het spinaziemengsel
  8. Garneer de gevulde portobello's met de pijnboompitten
  9. Bak de portobello's in 15 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven
Notities

Bron: Uit Pauline's Keuken

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.