Gebakken zeekraal

Deze zeegroente is bezig met een enorme opmars in de Nederlandse keuken, en niet zonder reden! Zeekraal zit boordevol jodium, wat alleen al goed is voor je schildklier.

Gebakken zeekraal
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
4 personen 10 minuten
Servings Prep Time
4 personen 10 minuten
Gebakken zeekraal
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
4 personen 10 minuten
Servings Prep Time
4 personen 10 minuten
Ingredients
Servings: personen
Units:
Instructions
  1. verhit de kokosolie samen met de knoflook in een koekenpan
  2. als de olie warm is, voeg je daar de zeekraal aan toe en bak je het licht aan (een paar minuten is genoeg)
  3. goed omscheppen en bestrooien met zwarte peper
Recipe Notes

Bron: Het Hormoonbalansdieet van Ralph Moorman

 

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.