Gevulde puntpaprika’s met notenchampignon

Paprika’s zitten boordevol vitaminen en mineralen. Daarnaast is het een veelzijdige groente die op diverse momenten van de dag gegeten kan worden. Het is een makkelijk rauwe snack voor tussendoor, het is heerlijk als fijngesneden variant in een roerbak schotel maar het is ook een verantwoord hapje voor op een feestje. Logisch dat ik hierbij dus weer een paprika recept toevoeg!

Gevulde puntpaprika's met notenchampignon
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
2 personen 15 minuten of:
Cook Time
30 minuten met oventijd
Servings Prep Time
2 personen 15 minuten of:
Cook Time
30 minuten met oventijd
Gevulde puntpaprika's met notenchampignon
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
2 personen 15 minuten of:
Cook Time
30 minuten met oventijd
Servings Prep Time
2 personen 15 minuten of:
Cook Time
30 minuten met oventijd
Ingredients
Servings: personen
Units:
Instructions
  1. Verwarm de oven 200 graden Nb. In principe kun je de paprika’s rauw eten, maar misschien wil je een warm gerecht? Als de paprika’s eenmaal gevuld zijn, kun je ze nog 15 minuten in de oven zetten
  2. Snij de ui, knoflook en champignons fijn en fruit deze ongeveer 5 minuten in olie
  3. Hak de noten fijn in een keukenmachine, of met een groot mes; voeg de noten toe
  4. Voeg de kokosmelk, bouillontablet en bieslook toe; breng aan de kook en laat het 1 minuut koken; het dan uit
  5. Snij de puntpaprika’s in lengte doormidden; vul de paprika’s met het notenchampignon mengsel
  6. Eventueel: zet ze nog even 15 minuten in de oven op 200 graden als je een warm gerecht wil
Recipe Notes

Tip 1: Zijn er geen puntpaprika's te vinden? Gewone paprika kun je ook gebruiken. Een courgette of een aubergine kun je er ook voor vervangen. Even het vruchtvlees eruit halen en klaar om te vullen

Tip 2: Lekker met wat zoete aardappel uit de oven!

Bron: Culicool.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.