Havermout pap

Havermout heeft een wat ‘ouderwets’ imago. Toch beleeft het weer langzaam maar zeker een revival! Het is namelijk erg gezond: het verlaagt het slecht LDL-cholesterol en laat de bloedsuikerspiegel maar heel langzaam stijgen. Daarnaast is het een goede bron van B-vitaminen en magnesium.

Havermout pap
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
1 persoon 5 minuten
Servings Prep Time
1 persoon 5 minuten
Havermout pap
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
1 persoon 5 minuten
Servings Prep Time
1 persoon 5 minuten
Ingredients
Servings: persoon
Units:
Instructions
  1. kook een dikke havermoutpap volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. zoet de pap eventueel met groene stevia, bij voorkeur vloeibaar!
  3. vul eventueel aan met bosvruchten en/of noten
Recipe Notes

Let op: mensen met coeliakie kunnen geen haver gebruiken omdat het sporen van gluten bevat!

Bron: Het Hormoonbalansdieet van Ralph Moorman

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.