Kikkererwtenstoof met aubergine

Een heerlijke vegetarische stoofschotel met gezonde ingrediënten, waaronder aubergine. Kikkererwtenstoof met aubergine Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan MaaltijdDiner KeukenEuropa Porties Prep Tijd 4 personen 45 minuten Porties Prep Tijd 4

Ratatouille

Een beroemd recept uit de Franse keuken: een groentestoof van courgette, aubergine en paprika! Dit recept is in slechts 30 minuten klaar en zit boordevol vitaminen en mineralen :-). Ratatouille Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd

Pilav met tonijn

Pilav is een (bij)gerecht uit het Midden-Oosten, Perzië, India en Centraal Azië, bestaande uit een graansoort, meestal rijst, die eerst wordt gefruit in olie en vervolgens onder toevoegen van bouillon gaar wordt gesmoord, afhankelijk van de landstreek met bepaalde kruiden, groenten, peulvruchten en vlees. Je kan dus eindeloos variëren met dit heerlijke gerecht, dat ook nog eens makkelijk te bereiden is. Pilav met tonijn Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op

Groentelasagne

Lasagne was een van mijn favorieten toen ik in mijn studententijd op kamers woonde. Met veel verse ingrediënten kon je een overheerlijke maaltijd in de oven laten garen terwijl je in de tussentijd lekker nog even op het balkon kon zitten :-). Goede herinneringen dus. Maar de lasagnebladen die we ik destijds gebruikte heb ik inmiddels vervangen door glutenvrije varianten. Zo wordt er in dit recept aubergine gebruikt, maar natuurlijk

Quinoasalade met amandel en munt

Om lekker in de vakantiesfeer te komen of te blijven, hier een heerlijke Marokkaanse quinoasalade met zoete rozijnen, knapperige amandelen en verse kruiden. Weer eens wat anders op je lunchbord! Quinoasalade met amandel en munt Stemmen: 1 Score: 5 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: