Zuurkool met pompoen en prei uit de oven

Zuurkool kent vele gezondheidsvoordelen. Zo heeft het een gunstige werking op je darmen, je eetlust, je gewicht, je weerstand en op allergieën. Het zit boordevol vitaminen en mineralen zoals bijvoorbeeld vitamine C, K en ijzer. Zuurkool met pompoen en prei uit de oven Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu

Jachtschotel met zoete aardappel

Van een cliënt ontving ik dit overheerlijke recept die ideaal is om vooraf voor te bereiden. Weet je dat je morgen een lange dag hebt en weinig tijd zal hebben om in de keuken te staan? Bereid dan dit handige en lekkere recept voor, schuif het morgen in de oven en klaar is kees! Jachtschotel met zoete aardappel Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg

Groentelasagne

Lasagne was een van mijn favorieten toen ik in mijn studententijd op kamers woonde. Met veel verse ingrediënten kon je een overheerlijke maaltijd in de oven laten garen terwijl je in de tussentijd lekker nog even op het balkon kon zitten :-). Goede herinneringen dus. Maar de lasagnebladen die we ik destijds gebruikte heb ik inmiddels vervangen door glutenvrije varianten. Zo wordt er in dit recept aubergine gebruikt, maar natuurlijk

Viscurry

Vis wordt door veel mensen niet lekker gevonden…. maar wist je dat vis een goede leverancier van de juiste vetzuren is, die onder andere goed zijn voor hart- en bloedvaten? Maar ook onze hersenen en ons gezichtsvermogen hebben baat bij de visvetzuren. Het Voedingscentrum adviseert 1 x per week vis te eten, maar ik adviseer mijn cliënten altijd minimaal 2 keer per week vis op het menu te zetten. Deze viscurry

Gevulde forel

Forel is één van de gezondste vissen die je aan je voedingspatroon kan toevoegen. Er zijn verschillende soorten forel. De meest bekende is de regenboogforel, herkenbaar zijn zijn roze kleur. De roze kleur heeft de regenboogforel te danken aan de garnaaltjes en kreeftjes die zij in leven voornamelijk eten. Zo weet je meteen dat gekweekte forellen, die een wat gevarieerder menu krijgen, die roze kleur dus niet hebben. Helaas wordt er