Een heerlijke vegetarische stoofschotel met gezonde ingrediënten, waaronder aubergine. Kikkererwtenstoof met aubergine Votes: 0 Rating: 0 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course to Add: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan MaaltijdDiner KeukenEuropa Servings Prep Time 4 personen 45 minuten Servings Prep Time 4 personen 45 minuten Kikkererwtenstoof
Ingrediënt: verse peterselie
Coq sans vin
Van koken kan ik enorm genieten. En als het herfst is en het vroeger donker wordt, dan vind ik dat echt helemaal gezellig. Ik hoef dan overigens niet samen met iemand te koken; ik heb het ook reuze gezellig in mijn eentje in de keuken :-)! Maar het zijn dus nu juist die herfstdagen die mij ertoe zetten om dit recept toe te voegen aan de recepten bieb. Natuurlijk heet
Gevulde zoete aardappel uit de oven
Persoonlijk ben ik erg dol op zoete aardappel. Het heeft een licht zoete smaak, je kan het eten als bijgerecht (bijvoorbeeld als aardappel ;-)), maar het is géén aardappel. Zoete aardappel is namelijk eigenlijk een wortel, met alle gezonde eigenschappen die daarbij horen. Nu kwam een van mijn cliënten met dit heerlijke recept en deze deel ik dan ook graag met iedereen. Een aanrader want: erg lekker en ook nog
Salade met kip en taugé
Een heerlijk frisse en zeker niet ‘zware’ salade, geschikt voor zowel zomer als winter. En misschien nog wel belangrijker: makkelijk te bereiden! Salade met kip en taugé Votes: 0 Rating: 0 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course to Add: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan MaaltijdSalade KeukenAzië,
Creatief met kliekjes: frittata
Frittata is een van oorsprong Italiaans gerecht. Het één pans gerecht wordt daar in een handomdraai regelmatig op tafel geserveerd. Een frittata is ontstaan uit armoede; met de kliekjes van de vorige dag wordt er een volwaardige en gezonde maaltijd in elkaar gezet. Superfood pur sang, kan je wel zeggen. Inmiddels is de frittata niet alleen geliefd in Italië, maar wordt deze gemaakt in alle verschillende culturen en landen. Ook