Zeekraal-zalm pasta

Minstens 2 x per week vis, dat is wat ik mijn cliënten altijd adviseer. Ik krijg vaak de vraag: wat kan ik allemaal met vis? Vaak wordt er gedacht dat vis apart op je bord gelegd moet worden, maar niets is minder waar. Vis kan ook goed worden gebruikt bij eenpansgerechten: dat is makkelijk, snel, gezond én mee-etende kinderen die iets nieuws ‘eng’ vinden, zien de vis amper :-). Zeekraal-zalm

Zalm-pompoen-couscous schotel

Een heerlijk gerecht uit Jamie Magazine! De combinatie van zalm met couscous en pompoen is verfrissend te noemen. En altijd makkelijk, een ovengerecht :-). Zalm-pompoen-couscous schotel Stemmen: 4 Score: 3.75 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu