Zalm-pompoen-couscous schotel

Een heerlijk gerecht uit Jamie Magazine! De combinatie van zalm met couscous en pompoen is verfrissend te noemen. En altijd makkelijk, een ovengerecht :-).

Zalm-pompoen-couscous schotel
Stemmen: 4
Score: 3.75
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 50 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 50 minuten
Zalm-pompoen-couscous schotel
Stemmen: 4
Score: 3.75
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 50 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 50 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius
  2. Doe de couscous in een grote pan kokend water en kook de korrels in 8 minuten net gaar; laat uitlekken en zet apart
  3. Verdeel de blokjes pompoen over een grote ondiepe braadslee; druppel de olie erover en voeg de blokjes tomaat en bouillon plus wat zout & peper toe
  4. Roer er 1 el ras-el-hanout en de chilivlokken, gember en knoflook door; verhit alles in 20 minuten in de oven
  5. Haal de braadslee uit de oven en roer de kikkererwten en spinazie door de inhoud
  6. Bestrooi de zalmfilets met zout & peper, leg ze erop, bestrooi met de rest van de ras-el-hanout en rooster het gerecht nog eens 10 minuten of tot de zalm net gaar is
  7. Doe de zalmfilets over op verwarmde borden, roer de uitgelekte couscous en de koriander door het mengsel van groente en kikkererwten, en serveer dit met de zalm
Notities

Tip: het gerecht is het beste te serveren op verwarmde borden, zodat het goed op temperatuur blijft.

Bron: Jamie Magazine

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.