Kip met citroen en spinazie

Een maaltijd waar je lang een verzadigd gevoel van hebt… dat is absoluut dít recept! Door de hoeveelheid eiwitten heb je voorlopig geen trek. Zo voorkom je snaaigedrag!

Kip met citroen en spinazie
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
2 personen 45 minuten
Servings Prep Time
2 personen 45 minuten
Kip met citroen en spinazie
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
2 personen 45 minuten
Servings Prep Time
2 personen 45 minuten
Ingredients
Servings: personen
Units:
Instructions
  1. Breng de kipfilet op smaak met zout en zwarte peper
  2. Verhit de kokosolie in een koekenpan en bak de kipfilets om en om in 10 - 15 minuten gaar
  3. Leg de kipfilets op een bord en bedek met aluminiumfolie, zodat ze warm blijven
  4. Veeg de pan met een keukenpapiertje schoon
  5. Snijd de paprika in stukjes, verwarm een klontje kokosolie in de koekenpan en bak de paprika in circa 3 minuten
  6. Halveer de cherrytomaten en voeg deze samen met de spinazie aan de koekenpan toe
  7. Voeg de tijm en een snuf zout en zwarte peper toe en bak totdat de spinazie is geslonken
  8. Schep de gebakken groentes op een groot bord
  9. Snijd de kipfilets in reepjes en leg deze op de groentes
  10. Doe de honing, een el kokosolie en het sap van een halve citroen in de koekenpan en verwarm kort
  11. Roer de honing-citroensaus goed door en giet over het gerecht
  12. Serveer de andere helft van de citroen bij het gerecht
Recipe Notes

Bron: Puurfiguur.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.