Gezonde frambozenjam


Jam uit de supermarkt zit doorgaans boordevol suiker en onnodige toevoegingen. Véél lekkerder is als je je jam zelf maakt. Dit recept is in een handomdraai gemaakt, is gezond en superlekker!

Gezonde frambozenjam
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
1 potje 5 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Porties Prep Tijd
1 potje 5 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Gezonde frambozenjam
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
1 potje 5 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Porties Prep Tijd
1 potje 5 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Ingrediënten
Porties: potje
Eenheden:
Instructies
  1. Doe de frambozen in een sauspannetje en zet deze op middelhoog vuur; plet de frambozen naarmate ze warmer worden. Als de frambozen niet genoeg sap bevatten, kun je wat water toevoegen
  2. Als de frambozen en het vocht een saus-achtige substantie zijn geworden, voeg je de honing en de vanille toe en roer je tot het een geheel is
  3. Laat de jam een beetje afkoelen voordat je het chiazaad erbij gevoegd
  4. Doe de jam in een luchtdicht potje en laat verder afkoelen tot kamertemperatuur; verplaats vervolgens de jam naar de koelkast en bewaar voor een week
Notities

Bron: Suntfood.com

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.