Gezonde frambozenjam

Jam uit de supermarkt zit doorgaans boordevol suiker en onnodige toevoegingen. Véél lekkerder is als je je jam zelf maakt. Dit recept is in een handomdraai gemaakt, is gezond en superlekker!

Gezonde frambozenjam
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
1 potje 5 minuten
Cook Time
5 minuten
Servings Prep Time
1 potje 5 minuten
Cook Time
5 minuten
Gezonde frambozenjam
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
1 potje 5 minuten
Cook Time
5 minuten
Servings Prep Time
1 potje 5 minuten
Cook Time
5 minuten
Ingredients
Servings: potje
Units:
Instructions
  1. Doe de frambozen in een sauspannetje en zet deze op middelhoog vuur; plet de frambozen naarmate ze warmer worden. Als de frambozen niet genoeg sap bevatten, kun je wat water toevoegen
  2. Als de frambozen en het vocht een saus-achtige substantie zijn geworden, voeg je de honing en de vanille toe en roer je tot het een geheel is
  3. Laat de jam een beetje afkoelen voordat je het chiazaad erbij gevoegd
  4. Doe de jam in een luchtdicht potje en laat verder afkoelen tot kamertemperatuur; verplaats vervolgens de jam naar de koelkast en bewaar voor een week
Recipe Notes

Bron: Suntfood.com

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.