Quinoa bietensalade

Een salade is altijd heerlijk als lunch of als bijgerecht. En zeker in de zomermaanden een heerlijk alternatief!

Quinoa bietensalade
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
4 personen 10 minuten
Cook Time
30 minuten
Servings Prep Time
4 personen 10 minuten
Cook Time
30 minuten
Quinoa bietensalade
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
4 personen 10 minuten
Cook Time
30 minuten
Servings Prep Time
4 personen 10 minuten
Cook Time
30 minuten
Ingredients
Servings: personen
Units:
Instructions
  1. Kook de quinoa met een biologisch bouillonblokje en laat afkoelen; snijd ondertussen de kipfilet in blokjes, marineer met de tamari en leg vervolgens in een schaaltje.
  2. Snijd de bietjes, feta, bleekselderij en het sjalotje in stukjes en doe in een kom. Knijp vervolgens de knoflook en gember fijn met een pers en voeg samen met de rozemarijn en kurkuma bij de andere ingrediënten
  3. Bak de kipfilet in kokosolie totdat het goed doorbakken is
  4. Voeg de feta, olijven en de kipfilet in de kom bij de quinoa; roer vervolgens goed door elkaar. Stamp met een vijzel de verse tijm stuk en strooi over de salade.
Recipe Notes

Bron: Rens Kroes

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.