Spinazietaart

Krijg je eters en wil je graag iets gezonds én makkelijks op tafel zetten, wat ook nog eens vooraf te bereiden is? Dan is deze heerlijke gezonde spinazietaart een heel goed idee!

Spinazietaart
Votes: 1
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
4 personen 75 minuten
Servings Prep Time
4 personen 75 minuten
Spinazietaart
Votes: 1
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
4 personen 75 minuten
Servings Prep Time
4 personen 75 minuten
Ingredients
Servings: personen
Units:
Instructions
  1. was de spinazie, doe deze in een kom en giet er kokend water over
  2. laat 30 seconden staan en giet dan af
  3. verwarm de oven voor op 160 graden
  4. knijp het vocht uit de spinazie en meng ze met de ricotta, de eieren, de dille, het zout en de peper
  5. schep dit mengsel in een ovenschaal met 1,5 liter inhoud
  6. leg dan de tomaatjes erop, met de snijkant naar boven
  7. bestrooi tenslotte met de fèta
  8. bak 1 uur tot de taart stevig is en licht goudbruin
Recipe Notes

Tip: Kook wat glutenvrije pasta of zilvervliesrijst, of bak wat zoete aardappel uit de oven en serveer dit bij de spinazietaart!

Bron: Recepten van Ralph

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.