Tonijnburger (evt. met dip)

We hebben niet elke dag vlees nodig. Variëren met vleesvrije dagen en met visdagen behoort echt tot een van de voorwaarden van een gezonde leefstijl. Deze tonijnburger kan vlees prima vervangen!

Tonijnburger
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
2 personen 15 minuten
Servings Prep Time
2 personen 15 minuten
Tonijnburger
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
2 personen 15 minuten
Servings Prep Time
2 personen 15 minuten
Ingredients
Dip
Servings: personen
Units:
Instructions
  1. Meng de mayonaise, basilicum, citroenrasp en wijnazijn in een kommetje door elkaar; klop het goed met een garde door elkaar. Let op: wil je de dip wat fijner van structuur, gebruik dan de staafmixer
  2. Klop de eieren los en meng met de uitgelekte tonijn, quinoa vlokken, bieslook, zout en peper; meng alles goed door elkaar en vorm er 4 mooie burgers van
  3. Verhit een klein beetje kokosolie in een koekenpan en bak de tonijnburgers goudbruin aan beide kanten
  4. Serveer de tonijnburgers eventueel met de frisse basilicum dip
Recipe Notes

Bron: leukerecepten.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.