Een quiche ziet er altijd zo feestelijk uit :-). Daarbij is het goed van tevoren te bereiden en later op te warmen in de oven. De quiche in dit recept is ook nog eens glutenvrij, dus dat maakt deze quiche heel geschikt voor veel mensen. Eet smakelijk allemaal!
Glutenvrije aspergequiche met parmaham
|
Recept afdrukken
|
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
|
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
|
Servings | Prep Time |
4 personen | 20 minuten |
Cook Time |
40 minuten |
|
|
Ingredients
Bodem:
- 225 gram amandelmeel
- 2 el kokosolie
- 1 stuks ei (biologisch)
- 1/4 tl vers gemalen himalaya zout
Vulling:
- 100 gram groene aspergetips
- 4 plakjes parmaham
- 2 tl bieslook (fijn gesneden)
- 6 stuks grote eieren (biologisch)
- vers gemalen himalaya zout
- vers gemalen zwarte peper
Servings: personen
Units:
Instructions
- Verwarm de oven voor tot 175 graden en vet een taartvorm in met wat kokosolie (voor deze quiche gebruik je een vorm met een doorsnede van ongeveer 18 tot 20 cm)
- Meng in een kom de ingrediënten voor de bodem door elkaar tot zich een deeg vormt
- Verdeel het deeg over de taartvorm, druk het stevig aan en vorm opstaande randjes
- Bak de taartbodem 10 minuten voor in de oven
- Verdeel vervolgens de aspergetips en parmaham over de taartbodem
- Klop de eieren op met peper en zout en schenk dit op de asperges en ham
- Bestrooi met de bieslook
- Bak de quiche in 40 minuten gaar
Recipe Notes
Bron: eetpaleo.nl
| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |