Rozijnenbrood met appel

Een heerlijke variatie op onder andere bananenbrood, welke je ook nog eens op een feestelijke tafel kan zetten (bijvoorbeeld met kerst). Maar zelfs als tussendoortje kan dit brood gebruikt worden!

Rozijnenbrood met appel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
12 plakken 15 minuten
Kook Tijd
50 minuten
Porties Prep Tijd
12 plakken 15 minuten
Kook Tijd
50 minuten
Rozijnenbrood met appel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
12 plakken 15 minuten
Kook Tijd
50 minuten
Porties Prep Tijd
12 plakken 15 minuten
Kook Tijd
50 minuten
Ingrediënten
Porties: plakken
Eenheden:
Instructies
  1. Verwarm de oven voor tot 175 graden en bekleed ondertussen een cakevorm met bakpapier
  2. Meng de droge ingrediënten door elkaar in een beslagkom en voeg vervolgens de eieren, kokosmelk en kokosolie toe
  3. Roer tot een glad beslag
  4. Spel de appels en rozijnen door het beslag en schep dit in de cakevorm
  5. Bak het brood in ongeveer 50 minuten goudbruin en gaar
Notities

Bron: eetpaleo.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.