Gebakken kipfilet met sperziebonen

Hoe simpel mag het leven zijn…. gewoon een lekker stuk kipfilet bakken en gebruiken als lunch. Gewoon omdat het kan, en omdat het gezond & lekker is!

Gebakken kipfilet met sperziebonen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Gebakken kipfilet met sperziebonen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. laat de kokosolie smelten in een koekenpan
  2. leg hierin de kipfilet en stroooi daaroverheen peper en zout; bak eerst de buitenkant op hoog vuur bruin, laat daarna bakken op middelhoog vuur (keer de kipfilet regelmatig)
  3. ondertussen haal je de uiteinden van de sperziebonen af, was de sperziebonen en kook je ze in ruim kokend water voor zo'n 6 minuten (naar smaak)
  4. wanneer de kipfilet helemaal is gebakken (checken door een sneetje in het dikste gedeelte te maken), leg je deze op een plat bord
  5. de sperziebonen giet je af, waarna je er een klein scheutje olijfolie overheen giet; even goed doorroeren/schudden
  6. sperziebonen op het bord bij de kipfilet leggen, en nu lekker eten!
Notities

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.