Zuurkoolfrittata met cherrytomaten


Dit recept is niet alleen geschikt als avondeten, maar ook als lunch! Prima van tevoren te bereiden zodat je dit koud als lunch kan meenemen.

Zuurkoolfrittata met cherrytomaten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 porties 20 minuten
Kook Tijd
20 minuten oventijd
Porties Prep Tijd
2 porties 20 minuten
Kook Tijd
20 minuten oventijd
Zuurkoolfrittata met cherrytomaten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 porties 20 minuten
Kook Tijd
20 minuten oventijd
Porties Prep Tijd
2 porties 20 minuten
Kook Tijd
20 minuten oventijd
Ingrediënten
Porties: porties
Eenheden:
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaal in met een paar druppels gesmolten kokosolie
  2. Laat de zuurkool en de zongedroogde tomaten uitlekken in een vergiet
  3. Kluts de eieren in een grote kom en voeg de yoghurt, de mosterd en een snufje zout en peper toe; roer goed door
  4. Halveer de cherrytomaten, snijd de zongedroogde tomaten in stukjes, snipper de ui, pers de knoflook en rits de blaadjes van het takje verse tijm
  5. Verhit een tl kokosolie in een koekenpan en uit de ui en knoflook aan
  6. Voeg de zuurkool en de zongedroogde tomaten toe en bak al roerend 2 minuten mee
  7. Verdeel de inhoud van de koekenpan gelijkmatig over de ovenschaal; giet het eimengsel over de zuurkool en verdeel de cherrytomaten erover. Strooi er tot slot de geraspte kaas over
  8. Schuif de ovenschaal in de oven en bak de zuurkoolfrittata circa 20 minuten, totdat de eieren zijn gestold
  9. Schep de helft van de zuurkoolfrittata op een bord en garneer met de verse tijm
Notities

Tip: Bewaar de overgebleven portie voor de volgende dag als lunch of diner

Bron: Puurfiguur.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.