Glutenvrije ontbijtmuffins

De meesten onder ons hebben ’s morgens niet zo veel tijd om uitgebreid te ontbijten. Maar toch willen we wel graag iets gezonds eten, zodat we een goed begin van de dag hebben. Dit is een superlekker recept voor glutenvrije ontbijtmuffins: bak ze even op een zondag, en je hebt er de hele week profijt van!

Glutenvrije ontbijtmuffins
Stemmen: 4
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
6 stuks 40 minuten
Porties Prep Tijd
6 stuks 40 minuten
Glutenvrije ontbijtmuffins
Stemmen: 4
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
6 stuks 40 minuten
Porties Prep Tijd
6 stuks 40 minuten
Ingrediënten
Porties: stuks
Eenheden:
Instructies
  1. Verwarm de oven op 180 graden
  2. Doe de havermout en bananen samen in de keukenmachine en maal fijn
  3. Schep in een kom en voeg de eieren, sojamelk, kaneel en bakpoeder toe
  4. Roer goed door elkaar met een garde
  5. Hak de hazelnoten fijn en voeg samen met de rozijnen toe aan het beslag; roer dan nog een keer goed door
  6. Pak er een bakblik voor muffins bij en vul de muffin vormpjes met het beslag
  7. Schuif in de oven en bak in 30 minuten gaar
  8. Haal de muffins uit de oven en laat even afkoelen
Notities

Tip: doe er ook eens wat vers rood fruit in, mjammie!

Bron: www.doemijglutenvrij.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.