Groene-bonenrijst met gerookte makreel

Een recept dat als avondeten, maar ook heerlijk als lunchgerecht kan dienen! Dat betekent dus ook dat het gerecht zowel warm als koud gegeten kan worden, dat is handig!

Groene-bonenrijst met gerookte makreel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 25 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 25 minuten
Groene-bonenrijst met gerookte makreel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 25 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 25 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Haal de makreelfilet uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen
  2. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de boter, sojabonen en de helft van de peterselie door de rijst. Laat de pan met de deksel erop nog 5 minuten staan
  3. Breng in de tussentijd een andere pan met ruim water aan de kook. Kook de sperziebonen in circa 5 minuten beetgaar. Voeg de tuinbonen toe aan de sperziebonen, breng opnieuw aan de kook en laat nog 1 minuut koken. Giet het kookvocht af, schep de bonen door de rijst
  4. Kook in de tussentijd ook de eieren in een pan met ruim kokend water 5 minuten. Laat de eieren onder koud water schrikken. Pel de eieren en snijd ze doormidden
  5. Verdeel de rijst over 4 diepe borden, breek de makreelfilet in stukken boven de rijst. Leg de eieren ernaast en strooi de resterende peterselie erover
Notities

Tip: zowel warm als koud is deze salade lekker!

Bron: leukerecepten.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.