Rozijnenbrood met appel

Een heerlijke variatie op onder andere bananenbrood, welke je ook nog eens op een feestelijke tafel kan zetten (bijvoorbeeld met kerst). Maar zelfs als tussendoortje kan dit brood gebruikt worden! Rozijnenbrood met appel Votes: 3 Rating: 4 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course to Add: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan

Sportkoeken

Sporten vergt energie en deze energie dient weer aangevuld te worden. Niet alleen door te rusten en je spieren de gelegenheid te geven om te herstellen, maar ook door je voeding! Deze sportkoeken zijn een ideaal tussendoortje na je workout. Ze zitten boordevol eiwitten, vetten en koolhydraten, en zijn dus heel geschikt als energietoevoer na inspanning. Sportkoeken Votes: 0 Rating: 0 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan

Bananenijs met vanillesmaak

Wist je dat je bananen prima in de vriezer kan bewaren om te gebruiken voor een ijsrecept? Bijvoorbeeld dit recept! Een overheerlijke ijs zonder de geraffineerde suikers zoals je ze buiten de deur krijgt, maar minstens zo lekker! Bananenijs met vanillesmaak Votes: 0 Rating: 0 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course

Mugcake

Een makkelijke start van de dag met talloze variatiemogelijkheden….dat is de mugcake van Women’s Health. En het ziet er ook nog eens meer dan smakelijk uit. Goedemorgen! Mugcake Votes: 1 Rating: 1 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course to Add: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan MaaltijdOntbijt

Groentelasagne

Lasagne was een van mijn favorieten toen ik in mijn studententijd op kamers woonde. Met veel verse ingrediënten kon je een overheerlijke maaltijd in de oven laten garen terwijl je in de tussentijd lekker nog even op het balkon kon zitten :-). Goede herinneringen dus. Maar de lasagnebladen die we ik destijds gebruikte heb ik inmiddels vervangen door glutenvrije varianten. Zo wordt er in dit recept aubergine gebruikt, maar natuurlijk