Bananenijs met vanillesmaak

Wist je dat je bananen prima in de vriezer kan bewaren om te gebruiken voor een ijsrecept? Bijvoorbeeld dit recept! Een overheerlijke ijs zonder de geraffineerde suikers zoals je ze buiten de deur krijgt, maar minstens zo lekker!

Bananenijs met vanillesmaak
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Bananenijs met vanillesmaak
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Doe alle ingrediënten in een krachtige blender of in de keukenmachine; een minuutje laten draaien, tussendoor wel even doorscheppen, en klaar is kees!
Notities

Tip1: Mix het ijs tot het een mooie ijsstructuur heeft gekregen. Mix niet te lang, want dan wordt het ijs te zacht. Heb je een minder krachtige blender dan doe je er goed aan de bananen niet de hele nacht maar slechts een paar uur te laten bevriezen. Ze zijn dan iets zachter waardoor je blender niet kapot draait. Heb je helemaal geen keukenmachine of blender dan kun je ook een sterke staafmixer gebruiken. Ook dan is het slim de bananen maar een paar uur in te vriezen

Tip 2: Zet je bordjes, bekertjes of schaaltjes even in de vriezer voor je het ijs er in serveert, zodat het niet te snel smelt

Bron: AmberAlbarda.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.